Voorbeeld inzendingen

Nadat een organisatie genomineerd is, is de volgende stap het maken van een inzending waaruit moet blijken dat de organisatie een voorbeeld is voor anderen. Om een idee te geven hoe een inzending eruit kan zien, staan hieronder de inzendingen van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, gemeente Leeuwarden, gemeente Midden-Delfland en Weener XL. Zij hebben zich genomineerd in 2016 voor Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Houd er rekening mee dat de ondestaande inzendingen ter inspiratie dienen. De inzendingsvereisten en criteria voor 2017 zijn ten opzichte van vorig jaar deels gewijzigd.

De winnaar van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2016, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR), heeft een website ingezonden. Klik hier om de inzending te bekijken.

Gemeente Leeuwarden behoorde tot de laatste drie finalisten van de verkiezing van vorig jaar. Zij stuurden een zeer goede inzending, waarbij de toenmalige tien criteria de leidraad vormden. Lees hier de inzending van gemeente Leeuwarden.

De gemeente Midden-Delfland heeft een mooi rapport geschreven. Midden-Delfland behoorde tot de top 10. Lees hier de inzending.

Ook Weener XL behoorde tot de top 10. Zij hebben een website ingezonden. Onder Bijlage heeft Weener XL de tien criteria van 2016 duidelijk onderbouwd met kwantitatieve indicatoren.